2.3. 2019 Jari Kantoluodon luento- ja koulutuspäivä “Yhteistyö koiran koulutuksessa”

2.3. 2019 Jari Kantoluodon luento- ja koulutuspäivä “Yhteistyö koiran koulutuksessa”

2.3.2019 Jari Kantoluodon luento- ja koulutuspäivä, Nurmijärvi

Koirakoulu Visio, Penttiläntie 205

Tunnettu kouluttaja ja IPO-mies Jari Kantoluoto pitää airiksille koulutuspäivän otsikolla

                                  ’Yhteistyö koiran koulutuksessa’

lauantaina 2.3.2019 klo 12 – 18 Koirakoulu Vision (koirakouluvisio.com) tiloissa Nurmijärvellä (Penttiläntie 205).

Mukaan mahtuu 10 koirakkoa; mielellään pentuja ja nuoria koiria, joiden kanssa tavoitteena jokin harrastuslaji. Toki muutkin yhteistyön kehittämisestä kiinnostuneet koirakot ovat tervetulleita. Treeniaikaa on varattu n. 25 min/ koirakko. Voit tulla myös katsojaksi/ kuuntelijaksi ilman koiraasi. Hinta kaikille osallistujille 20 €/ päivä.

Ilmoittautua voit välittömästi osoitteessa saty.koulutus@gmail.com. Varmistat paikkasi maksamalla osallistumismaksun SATYn tilille (FI25 1350 5000 0730 18) 18.2.2019 mennessä     (viite: JK).

Saamme tilaisuuteen vieraan: Päätoimittaja Anu Valve Palveluskoirat-lehdestä on tulossa mukaan tekemään juttua Jarin esityksestä ja AIRIKSISTA! Olisikin hienoa, jos saisimme paikalle keskustelemaan myös niitä jäseniä, jotka ovat jo tehneet pitkän uran jossain koiraurheilulajissa!

Jari Kantoluoto on tunnettu kouluttaja, joka vetää luentoja ja kursseja ympäri Suomen mm. koirakouluille, yhdistyksille ja poliisikoiralaitokselle. Hän on nimenomaisesti perehtynyt erilaisiin oppimisteorioihin ja korostaa yhteistyön, tunteen ja vireystilan merkitystä koulutuksessa. Jarilla on eläintenkouluttajan ammattitutkinto. Löydätte tästä Karvakuonosta ’IPO:a ja koiratanssia’ -jutun, jossa Jari pohtii Nadja Böckermanin kanssa sitä, miten paljon annettavaa näillä lajeilla – koiratanssilla ja suojelulla – on toisilleen.