Hakua ja metsäjälkeä Kokemäen Pitkäjärvellä 24.-26.9.2021

Hakua ja metsäjälkeä Kokemäen Pitkäjärvellä 24.-26.9.2021

Koska Airedalenterrieri rakastaa jäljestämistä ja ihmisten sekä esineiden etsimistä metsässä, anna loma maastossa airiksellesi ja itsellesi hyvässä seurassa. Leiri on tarkoitettu kaikentasoisille ja kaikenikäisille airiksille. Maastossa ollaan koko lauantai ja sunnuntai iltapäivään. Pe-iltana pientä teoriaa aiheista.
Koutseina ovat pitkänlinjan harrastajat Iiris ”Iikka” Kirvesmäki /jälki (häneltä voi kysyä myös kaikkea mahdollista viestistä) ja Eila Uusi-Kouvo /haku (häneltä voi kysyä myös etsintäkokeesta).
Hakukoutsi Eila: “Olen kouluttanut neljälle airikselle hausta tuloksen; kaksi viimeistä on hausta käyttövalio; plus Ryytillä myös ek 2-tulos ja se on lisäksi jälkivalio. Pentu on saanut viime vuonna ensimmäiset askeleensa hakumetsässä. Haku on parasta paikan päällä.”
Metsäjälkikoutsi Iiris (Iikka): “Koirieni kanssa olen harrastanut ja kilpaillut niin jäljellä, haussa, EK:ssa, viestillä ja IPO:ssa. Olen tavannut paljon erilaisia koiria koutsauksissani. Tietotaitoani olen kartuttanut Suomen jälkihuippujen opeissa.”

Hinnat: pe-su viikonlopun hinta sisältäen majoituksen (2hh), ruokailut (lämmin ateria + aamu- ja iltapala) ja koulutukset ovat 2 – 3 hh 115 €/ koirakko ja 1hh 155 €. Jos haluat leiripaikalta liinavaatteet ja pyyhkeen, niiden hinta on 8 €. Leiriläisille varattu lauantai illaksi rantasauna ja laavu, jotka kuuluvat hintaan. Osallistujilla tulee olla käytössään auto leirin aikana, koska siirrytään haku / jälki alueille autolla ja koira odottaa autossa vuoroaan.

Tiedustelut: Käytännön järjestelyjä koskevat kysymykset saty.koulutus@gmail.com. Välitämme myös koulutusta koskevat kysymykset koutseille tästä s-postista.
Leirille otetaan 12 koirakkoa. Mikäli airiksia ei tule tarpeeksi, voidaan paikkoja myydä myös ei jäsenille, tällöin hinnat ovat 150 € ja 190 €.

Ilmoittautumiset: Sitovat ilmoittautumiset 10.9.2021 mennessä. saty.koulutus@gmail.com. Maksamalla lerimaksun Satyn tilille FI25 1350 5000 0730 18 varmistat paikan itsellesi.