Hakua ja metsäjälkeä Kokemäen Pitkäjärvellä 6.-8.9.2019

Hakua ja metsäjälkeä Kokemäen Pitkäjärvellä 6.-8.9.2019

HOP-HOP AIRISVÄKI!

Pitkäjärven maastoviikonlopun ilmoaikaa vain kuukausi jäljellä!

 Paikka: Pitkäjärven vapaa-aikakeskus, Urheilutie 15, 32810 Peipohja, www.pitkajarvi.fi

Aika: Pe–su 6.-8.9.2019

Lajit & koutsit: Haku/ Eila Uusi-Kouvo. Metsäjälki/ Iiris Kirvesmäki

Leiri on tarkoitettu kaikentasoisille ja -ikäisille airiksille. Myös aloittelijat sydämellisesti tervetulleita. Maastossa vietetään koko lauantai ja sunnuntai iltapäivään asti. Pe-iltana pientä teoriaa aiheista. Maastoilun väliajat saat viettää loistavassa airisporukassa ja fiilistellä sitä mukavaa yhteishenkeä makkaranpaiston, saunomisen ja uimisen ym. ym. lomassa.

Hinnat: pe-su viikonlopun hinta sisältäen majoituksen (2hh; omat liinavaatteet ja pyyhkeet), ruokailut (lämmin ateria + aamu- ja iltapala) ja koulutukset on 110 €/ koirakko. Mikäli haluat 1hh, on se mahdollista lisämaksua (= 46 €/ 2 yötä) vastaan. Leiriläisille on varattu la illaksi rantasauna ja laavu.

Tiedustelut: Käytännön järjestelyjä koskevat ilmoitukset ja kysymykset saty.koulutus@gmail.com. Välitämme myös koulutusta koskevat kysymykset koutseille tästä s-postista. Minimiosallistujamäärä 4 koirakkoa/ laji. Vielä vapaana muutama paikka, joten pidäpä kiirettä!  

Ilmoittautumiset: Sitovat ilmoittautumiset 17.6.2019 mennessä saty.koulutus@gmail.com. Mainitse ilmoittautumisesi yhteydessä kumpaan lajiin osallistut, minkä ikäinen koirasi on ja oletko harrastanut koirasi kanssa ao. lajia aikaisemmin. HUOM. Mikäli majoitut yksityisesti, leirimaksu selvitetään ilmoittautumisesi yhteydessä. Tarkempaa tietoa leiristä ja leirimaksun suorittamisesta ilmoittautuneille myöhemmin. Te kaikki jo aiemmin ilmoittautuneet ottakaa ajoissa yhteyksiä, niin saadaan yksityiskohdat reilaan ja sovituiksi!

Nyt joukolla mukaan maastoilemaan!

Eilan sanoja lainaten, airedalenterrierisi rakastaa hakemista ja jäljestämistä metsässä!

Anna sille mahdollisuus loistavien koutsien ohjauksessa :o) !