Hakua ja metsäjälkeä Kokemäen Pitkäjärvellä 6.-8.9.2019

Hakua ja metsäjälkeä Kokemäen Pitkäjärvellä 6.-8.9.2019

Airedalenterrieri rakastaa jäljestämistä, se rakastaa etsiä ihmisiä ja esineitä metsässä. Anna maastoiluloma airiksellesi ja itsellesi hyvässä seurassa koutsien silmien alla. Leiri on tarkoitettu kaikentasoisille ja kaikenikäisille airiksille. Maastossa ollaan koko lauantai ja sunnuntai iltapäivään. Pe-iltana pientä teoriaa aiheista.

Koutseina pitkänlinjan harrastajat Iiris ”Iikka” Kirvesmäki /jälki (häneltä voi kysyä myös kaikkea mahdollista viestistä) ja Eila Uusi-Kouvo /haku (häneltä voi kysyä myös etsintäkokeesta).
Hakukoutsi Eila: Olen kouluttanut neljälle airikselle hausta tuloksen; kaksi viimeistä on hausta käyttövalio; plus Ryytillä myös ek 2-tulos ja se on lisäksi jälkivalio. Pentu on saanut viime vuonna ensimmäiset askeleensa hakumetsässä. Haku on parasta paikanpäällä.
Metsäjälkikoutsi Iiris (Iikka): Koirieni kanssa olen harrastanut ja kilpaillut niin jäljellä, haussa, EK:ssa, viestillä ja IPO:ssa. Olen tavannut paljon erilaisia koiria koutsauksissani. Tietotaitoani olen kartuttanut Suomen jälkihuippujen opeissa.

Hinnat: pe-su viikonlopun hinta sisältäen majoituksen (2hh), ruokailut (lämmin ateria + aamu- ja iltapala) ja koulutukset ovat alustavasti 110 €/ koirakko. Mikäli haluat 1hh, on se mahdollista lisämaksua vastaan. Leiriläisille varattu la illaksi rantasauna ja laavu.

Tiedustelut: Käytännön järjestelyjä koskevat kysymykset saty.koulutus@gmail.com. Välitämme myös koulutusta koskevat kysymykset koutseille tästä s-postista.

Ilmoittautumiset: Sitovat ilmoittautumiset 17.6.2019 mennessä saty.koulutus@gmail.com. Leirimaksun suorittamisesta myöhemmin tarkemmat ohjeet.

Huom! Lisätietoa tulossa

www.pitkajarvi.fi