Hei SATYn jäsenet!

Hei SATYn jäsenet!

Tavoitteenamme on tänä vuonna aktivoida SATYn toimintaa koko maassa panostamalla myös alaosastoihin. Olisi hienoa, jos SATY näkyisi paremmin  eteläisen Suomen ulkopuolella ja jäsenet pääsisivät paremmin mukaan toimintaan asuinpaikastaan riippumatta. Olemme lähestyneet s-postitse alaosastojen vetäjiä kysyäksemme, mitä mahdollisuuksia he näkevät oman alueensa toiminnan kehittämisessä – yksin tai yhdessä muiden alueiden kanssa. Tähän olemme tarjonneet – ja tarjoamme edelleen – koulutustoimikunnan tukea.

 

Yksi esimerkki yhteistyön viriämisestä oli luettavissa SATYn FB:ssa, jossa nostettiin esille Mouhijärven sisähallin käyttömahdollisuus kolmen alueen, Turun, Satakunnan ja Tampereen, kesken esim. tottelevaisuuskoulutukseen. Hyvä idea – laittakaa viestiä: saty.koulutus@gmail.com. Sanottakoon tässä vielä, että mainittuun koulutustoimikuntaan haemme lisää väkeä. Tervetuloa kaikki asiasta kiinnostuneet, yhteys em. s-postiosoitteeseen!

 

HUOMIO: Haemme yhteyshenkilöitä Tampereen ja Jyväskylän alaosastoille. Jos olet kiinnostunut hommasta, ota yhteyksiä (saty.koulutus@gmail.com).

 

Reipasta koulutuksellista yhteistyövuotta toivotellen!

SATY koulutustoimikunta