IDEALAATIKKO

IDEALAATIKKO

Hyvä SATYn jäsen,

pidimme kesäleirillä pienen aivoriihen, jossa mietimme mahdollisuuksia yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi. Keskustelu oli vilkasta ja välillä jopa kiihkeän innokasta – ja se venyi lähes parituntiseksi. Saimme kirjatuksi muutamia mainioita ideoita, joita lähdemme viemään eteenpäin. Näistä mainittakoon koulutuspäivän järjestäminen ainakin uusille pennuille ja nuorille koirille; arkitottelevaisuus-/koulutusohjeistusta pentupakettiin; ”puistotäti” seuraavalle leirille ohjeistamaan peruskotikoiran kasvatuksessa.

Yhtenä ideana ehdotettiin myös, että asiaa kysyttäisiin koko jäsenkunnaltamme! Avaammekin tässä keskustelun – tai konkreettisemmin ”idealaatikon” – osoitteessa paulahiltunen1@gmail.com. Kannustamme kaikkia jäseniä lähettämään ideoita ja ehdotuksia SATYn toiminnan kehittämiseksi. Mikäli löytyy valmiutta osallistua aktiivisesti yhdistyksen toimikuntatyöhön (mm. näyttely-, leiri-, koulutustoimikunta), kerrothan myös sen viestissäsi.

Palautetta odotamme 31.10.2017 mennessä. Palautteesta koostamme vuoden viimeiseen Karvakuonoon tiivistelmän ja toimeenpanoehdotuksen.

Parhain terveisin – ideavyöryä odotellessa…. ;o)

Leiritoimikunta