Johtokunnan kuulumisia

Johtokunnan kuulumisia

JOHTOKUNNAN KUULUMISIA:

 

Syyskokous pidetään 16.11.2013 klo 15.00 Haagan VPK-talolla Helsingissä (Kylännevankuja 5, 00320 Helsinki). TERVETULOA!

Jalostusasioita:

  1. Distichiasis: lisätään pentulistalle perusteellisemmin selitettynä.
  2. Johtokunnalle tuli kysymys siitä, mitä kuuluu Kennelliittoon lähetetylle esitykselle palauttaa näyttelymaksu, kun koira ei voi osallistua näyttelyyn sairastumisen (tai kuoleman) takia. Haluttaisiin siis, että tämä maksun palautus lääkärintodistusta vastaan otettaisiin uudelleen käyttöön Suomessa järjestettävissä näyttelyissä. 24.9.2012 on lähetetty SKL:n valtuustolle esitys asiasta, mutta vastausta sieltä ei ole kuulunut.
  3. Johtokunnalta kysyttiin myös lonkkaindeksistä ja sen laskemisen mielekkyydestä rodussamme. SKL laskee indeksin roduille, joilla on tarpeeksi kuvauksia, siis SKL päättää asiasta, ei rotuyhdistys. Pentu- ja uroslistalla halutaan välittää avoimesti kaikki koirasta saatavilla oleva tieto. Astutus- ja syntyneetlistalla on selitetty lyhenteet. Pentulistalle on nyt lisätty linkki SKL:n sivuille, joilta löytyy yksityiskohtaisempaa tietoa lonkkaindeksistä.
  4. Koirakannan kartoituskysely on lähtökuopissa.

Päätettiin järjestää airisaiheinen valokuvakilpailu, josta tietoa jäsenkirjeessä, Karvakuonossa ja kotisivuilla.

Kesäleiristä on tulossa kysely. Siihen voi vastata joko jäsenkirjeen mukana tulevalla lomakkeella tai Satyn kotisivuilta löytyvän linkin välityksellä. Vastausaikaa on 15.9.13 asti. Toivomme runsaasti palautetta, jotta yhdistys voisi tarjota mielekästä toimintaa jäsenistölle. Ensi vuoden leiritoimikuntaan mahtuu mukaan tekijöitä, joten halukkaat voivat ilmoittautua esimerkiksi sähköpostitse johtokunnalle.

Satyn erikoisnäyttely pidetään 7.8.2014. Näyttelyn järjestäminen on iso ponnistus, joten tämäkin tapahtuma tarvitsee talkooväkeä. Reippaasti vain ilmoittautumaan kuten edellä!

Satyn kotisivuilla oleva keskustelufoorumi päätettiin avata muillekin kuin yhdistyksen jäsenille. Foorumin viestejä voi jatkossa lukea kuka tahansa, mutta kommentointi vaatii rekisteröitymisen. Koska foorumi on viime aikoina ollut todella hiljainen, vaatii se nyt mm. tietoturva-asioiden päivittämistä, joten ihan heti foorumi ei kaikelle kansalle aukea. Annetaan siis ylläpitäjälle työrauha ajanmukaistaa sivusto.