Karvakuono kuuluttaa – seuraavan lehden materiaalin deadline 5.8.2022

Karvakuono kuuluttaa – seuraavan lehden materiaalin deadline 5.8.2022

Otamme lehteen kaikenlaisia kuulumisia ja tarinoita vastaan. Voitte myös vinkata mielenkiintoisia artikkeleita ja artikkeliaiheita. Tarvitsemme lehteen myös täytekuvia, joten jos sinulla on koirastasi kuvia, joita haluat jakaa, otamme niitä ilomielin vastaan!

Toivomme, että toimitat tekstit mieluiten erillisinä tiedostoina (ilman muotoiluja); toki suoraan sähköpostiin kirjoitettunakin voit ne toimittaa. Kirjoita aihekenttään jutun nimi tai esim. Menestystä sekä koiran nimi, näin oikea juttu löytyy helpommin, jos esimerkiksi kuvia tai korjauksia toimitetaan erikseen myöhemmin.

Kuvien tulee olla lähetettyjä jpg -muodossa (resoluutio 300dpi) ja kuvaajalta tulee olla lupa kuvan julkaisemiseen. Kuvia lähettäessäsi ilmoita kuvaajan nimi (sekä mainitaanko kuvaaja kuvan yhteydessä). Mainitse samalla se, että kuvaajalta on saatu julkaisulupa. Juttujen kirjoittajat ja mainostajat ovat vastuussa lähettämänsä materiaalin oikeellisuudesta. Julkaistavissa kirjoituksissa pitää olla aina tekijän nimi. Kirjoitettaessa nimimerkillä tulee nimi kuitenkin ilmoittaa lehden tekijöille.

Ilmoitukset laskutetaan aina ensin ja julkaistaan vasta maksun jälkeen; huomioithan tämän ilmoituksia jättäessäsi. Pyrimme tällä välttämään maksamattomien ilmoitusten perinnästä aiheutuvaa lisätyötä.

Lehden sähköpostiosoite on saty.karvakuono@gmail.com