Kesäleiri 2014

Kesäleiri 2014

Kesäleiri Jämikeskuksessa to 24.7. – su 27.7.2014

Suomen Airedalenterrieriyhdistys järjestää perinteisen kesäleirinJämikeskuksessa, lisätietoja paikasta osoitteesta www.jamikeskus.fi.

Jämikeskuksessa on monenlaista tekemistä‎ ja aivan ihana luonto ympärillä, hyvät lenkkimaastot koiran kanssa mm. opastetut luontopolut. Alueella on maauimala ja Jämikeskuksen läheisyydessä sijaitsevassa Perhepuistossa on hiekkapohjainen uimaranta, sen läheisyydessä saa uittaa myös koiria. Sieltä löytyy myös hiihtoputki ja kiipeilyseinä.

Meille on varattu joka illaksi pihapiirissä olevat iso kota, jossa voimme viettää yhteisiä hetkiä ja paistaa makkaraa.

Pihapiirissä on runsaastitilaa tottelevaisuuskoulutukseen, näyttelytotutukseenyms.

Meille on alustavasti varattu runsaasti majoitustilaa, joihin kaikkiin saa viedä koirat. Kukin varaa haluamakseen ajankohdaksi majoituksenhinnaston mukaisesti, maksaa sen 15.5.2014 mennessä Satyn tilille, Saty maksaa varatut huoneet Jämikeskukselle. Jos kaikkia huoneita ei ole varattu ja maksettu 15.5.2014, vapatuvat ne Jämikeskuksen myyntiin ja niistä ei aiheudu Satylle kustannuksia.

Varatut koulutukset yms. maksut maksetaan myös 15.5.2014 mennessä Satyn tilille, muuten paikka vapautuu muille varattavaksi.

Ruokailuista merkitkää alustava tieto miten ruokailette, se ei ole sitova ja ruokailut maksetaan paikan päällä käytön mukaan.

Leiri on tarkoitettu kaikille Satyn jäsenille, etusija koulutuksiin on airedalenterriereillä. 18.5.2014 tilanteessa jos paikkoja on, täytetään ne jäsenten muilla koirilla, jos tämän jälkeen vielä on koulutuspaikkoja täytetään ne ulkopuolisilla 20. – 25.5.2014.

Koulutustarjonta on mahtava ja monipuolinen, varmasti löytyy jokaiselle jotakin.

Koulutuksia: jälki, haku, peltojälki, pk intensiivitottis, tottelevaisuutta, toko, mejä, näyttelytotutus, trimmausopastus, leirinäyttely.

Kouluttajina: Tarja Vladi Väyrynen, Hanna Orava, Eila-Uusi-Kouvo, Riitta Kiviniemi, Minna Pohjolainen/Jaana Sihvo

Leinäyttelyn tuomari: Carita Natunen

Leirillä on myös mahdollisuus osallistua karhu- ja/tai susitestiin.

Ilmoittautuminen leirille alkaa 20.2.2014 klo 8.30.

Varaa paikkasi ajoissa ’nopeat syö hitaat’, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ainoastaan kouluttajille (kouluttavat useamman päivän) on varattu etukäteen majoitus.

Täytä ensisijaisesti ilmoittautumislomake ja lähetä se minulle sähköpostiini, posti@leikkikoulu.com. Jos se ei ole mahdollista, soita minulle, niin otan tiedot vastaan puhelimessa, puh. 040 747 9984.

Vastaan mielelläni myös kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin koskien leiriä.

Leiritoimikunnan puolesta,
Gitta Saikko