Kesäleiri Inkoossa Uudellamaalla 20.7.- 24.7.2016

Kesäleiri Inkoossa Uudellamaalla 20.7.- 24.7.2016

Tervetuloa SATY:n vuoden 2016 kesäleirille Inkooseen !

Kesäleirimme alkaa keskiviikkona 20.7. klo 16 ja päättyy sunnuntaina 24.7. klo 13.

Leiripaikka on Inkoossa, läntisellä Uudellamaalla, sijaitseva Västankvarn Gård (www.vastankvarn.fi).

Leiri on tarkoitettu kaikille SATY:n jäsenille, koiran rotuun katsomatta.

 

Koulutus:

Leiripaikassamme on mm. iso koulutuskenttä PK-, TOKO- ja agilityesteineen,

on haku- ja jälkimetsää sekä jälkipeltoja. Maastot ja kenttä ovat lähellä majoitustiloja, pellot ja metsä alkavat pihasta.

Leirin ohjelmassa on koulutusta:

PELTOJÄLKI /Riikka Railo

Riikka on kaikille tuttu ja tunnettu nimi kovan luokan kilpailijana kuin airisleirien kouluttajana. Riikalla on peräti rottisten MM –titteli (IPO) vuodelta 2013.

HAKU /Heidi Helin

Heidillä on taustanaan usean vuoden kilpaura (haku) eri koirilla. Lisäksi hän on koetuomari haussa ja jäljessä.

TOKO, PK-TOTTIS ja ARKITOTTIS /Heidi Kostamo

Heidi on myös tuttu leirikouluttaja viime vuosilta. Hän on kisannut omalla koirallaan avoluokassa.

AGILITY /Erika Pasanen

Erika koulutti agilityä leireillämme joitain vuosia sitten. Hän kilpailee menestyksekkäästi agilityssä kolmosluokassa.

KONTAKTI ja PERUSTOTTIS /Pirjo Yökangas

Pirjo on suorittanut eläinten kouluttajan ammattitutkinnon. Tällä hetkellä hän toimii lähinnä koiraohjaajana ja trimmaajana.

Treeniajat: (ks.lisähuomautukset ao lajin kohdalla)

Metsä / peltotreenit: ap klo 9 – 12; ip klo 14 – 17

Kentällä tapahtuvat treenit: ap klo 10 – 12; ip klo 15 – 17

Lajit / päivät:

PELTOJÄLKI : perjantai ap & ip; lauantai ap & ip

HAKU (ESINERUUTU) : torstai ap & ip; perjantai ap & ip; miel. 6 koirakkoa/ryhmä

TOTTIKSET : torstai ip; perjantai ap & ip; lauantai ap (ip peruttu) huom. arkitottis ap ja tokot ip

AGILITY : perjantai ip klo 17 alkaen; lauantai ap & ip; lauantaiksi voidaan tehdä 3 ryhmää, mikäli kiinnostusta; enintään 5 koirakkoa /ryhmä

KONTAKTI ja PERUSTOTTIS : torstai ip & perjantai ap; treeni kestää 1 tunnin n. 4 koirakolle; voidaan tehdä kaksi peräkkäistä ryhmää; sopii erityisesti pennuille ja nuorille koirille.

Huom! Koska osallistujamäärät eri koulutuksiin eivät ole vielä tiedossa – emmekä tiedä myöskään osallistujien tasoa – ryhmien kokoonpano saattaa edellyttää pieniä joustoja osallistujilta.

Koulutuksen hinta on 25€ / koirakko / laji, poikkeuksena kontakti ja perustottis 10€/ koirakko/ laji.

Näyttelyn osanottomaksu 5€, maksetaan paikan päällä.

Trimmauskoulutusta, ilmainen.

Muuta ohjelmaa : leirinäyttely pe klo 18.00, tuomarina on Kirsi Nieminen (Heiluhännän kennel), Tuomaan Tuoppi la -iltana , TOTO-juoksu, karaoke, arpajaiset, grilli-ilta, sauna ym.

 

Majoitus:

2-kerroksinen koiratalo ”VILAN”: alakerrassa 10 huonetta, yhteinen keittiö ja olohuone sekä wc, yläkerrassa 8 huonetta. Kellarikerroksessa hyvät sauna- ja suihkutilat, takapihalla grillikatos kaasugrilleineen. 2- hengen huone 27€/ henkilö/ vrk + 5€ /koira koko leiriajalta. 1 –hengen huone 35€/ henkilö/ vrk + 5€ /koira koko leiriajalta.

Asuntovaunu- ja asuntoautopaikka 15€/vrk, telttapaikka 0€.

Huoneissa on peitot ja tyynyt, omat lakanat mukaan. Pelkkä makuupussi ei riitä! Jokainen huolehtii huoneensa siivouksesta lähtiessään. Koirat saavat tulla sisätiloihin, mutta koiria ei saa päästää sänkyyn. Koiria ei saa jättää yksin huoneisiin, paitsi jos ovat häkissä. Jokainen vastaa koiransa tekemistä mahdollisista tuhoista, joista laskutetaan jälkikäteen. Koirat tulee olla kytkettyinä Västankvarnin alueilla ja mailla. Jätökset kerätään tilan alueelta, koulutuskentiltä ja tien reunoista. Pellot eivät ole ulkoilutusalueita, siellä kasvatetaan karjalle ruokaa!

 

Ruokailu:

Aamiainen 6€, lounas 12€ , iltapala 10€, lapset 0-5 v. 0€.

Aamiaiset, iltapalat ja viikonlopun lounaat tarjoillaan majatalomme VILANin olohuoneessa. Aamiaiset valmistetaan talkoovoimin, muut eväät tuodaan paikan päälle valmiina. Jälkisiivoukset ja tiskaukset hoidetaan yhdessä talkoovoimin.

Arkilounaat tarjoillaan Västankvarnin viehättävässä ruokasalissa. Olemme varanneet myös yhdeksi illaksi tilan idyllisen savusaunan kylpytynnyreineen varsinaista grilli-iltaa varten.

Mainitse mahdollinen erikoisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Ilmoittautuminen:

Tarkista leiri-informaatio yhdistyksemme kotisivuilta (www.airedalenterrieri.fi) ennen ilmoittautumistasi !

Ilmoittautuminen Tarja Kalliolle osoitteeseen: tarja@airedalenterrieri.fi. tai puhelimitse 046-9304280 ( voimassa ke 13.4. alkaen). Ilmoittautuminen jatkuu 3.7. saakka. Leirimaksujen viimeinen maksupäivä on 10.7. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitat nimesi /nimet , koirien lukumäärän, mistä päivästä mihin päivään olet leirillä, mikä majoitusvaihtoehto, mahdollinen erikoisruokavalio, mihin koulutuksiin ( myös leirillä voi ilmoittautua koulutuksiin, jos ryhmissä on tilaa, silloin koulutukset maksetaan leirillä) ja mihin ruokailuihin osallistut. Kun olet ilmoittautunut leirille, Tarja lähettää laskun sähköpostitse sinulle. Leirimaksut maksetaan yhdistyksen tilille: Suomen Airedalenterrieriyhdistys ry, FI25 1350 5000 073018.

Lisätietoja voi antaa myös Paula Hiltunen, p. 040-5894238 ( klo 17 jälkeen).