Kesäleiri Inkoossa Uudellamaalla 26.- 30.7.2017

Kesäleiri Inkoossa Uudellamaalla 26.- 30.7.2017

TERVETULOA SATY:n 2017 KESÄLEIRILLE INKOOSEEN!

Kesäleirimme pidetään heinäkuun 26. – 30. päivinä viime vuoden tapaan Västankvarn Gårdissa Inkoossa (www.vastankvarn.fi). Palaute leirimiljööstä oli niin positiivinen, että päätimme varata majatalon toimintaympäristöineen uudemman kerran. Leiripaikka ympäristöineen tarjoaa erinomaiset puitteet koiraharrastukselle niin tottelevaisuus- ja agilitykentillä kuin pelto- ja metsätreeneissäkin.

KOULUTUS

Leirin koulutustarjonta näyttää muodostuvan tosi monipuoliseksi. TOKO-, PK-tottis-, agility- ja kontaktiharjoitusten lisäksi maastolajien valikoima on tänä vuonna runsas: haku, peltojälki, metsäjälki, verijälki – pekoa unohtamatta. Lisäksi todennäköisesti koulutukseen liittyvää yllätysohjelmaa tulossa….

Koulutuksiin osallistumisen hintalappu pidetään kohtuullisena, jotta mahdollisimman moni innostuu tulemaan mukaan!

Kouluttajat varmistuvat helmikuun lopulla, joten vielä emme pysty juurikaan nimiä paljastamaan. Voimme kuitenkin suureksi iloksemme ilmoittaa, että olemme saaneet Eila Uusi-Kouvon PK-tottis- ja hakukouluttajaksi! SATYn kotisivua päivitetään sitä mukaa kuin kouluttajien nimet ja lajipäivät varmistuvat, joten seuraa ohjelman kehitystä kotisivultamme!

Lisäksi tiedoksenne, että Angelica Leimanin on mahdollista saapua lauantaiksi pitämään TOKO-klinikkaa, mikäli riittävän suuri porukka saadaan kootuksi. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan hänen koulutukseensa, ilmoittauduthan huhtikuun 30. päivään mennessä. Hinta on 20 €/ koirakko.

Lisätietoa koulutuksista antavat Jonna Rosenblad (jonna@airedalenterrieri.fi) ja

Paula Hiltunen (paulahiltunen1@gmail.com) .

MUU OHJELMA Leirillä on entiseen tapaan paljon yhteistä järjestettyä ohjelmaa, josta mainittakoon perinteinen leirinäyttely, totojuoksu ja Tuomaan tuoppi –kisa. Yhteisissä illanvietoissa grillin äärellä jutustelemme koirakuulumisia, laulamme karaokea – ja savusaunakin lämpiää ainakin yhtenä iltana.

MAJOITUS

Majatalomme on 2-kerroksinen, alakerrassa on yhdeksän 2hh ja yksi 3hh sekä yhteinen keittiö, olohuone ja wc:t, yläkerrassa kahdeksan 2hh. Kellarikerroksessa on hyvät sauna- ja suihkutilat ja takapihalla grillikatos. Hinta on 2hh 30€/henkilö/vrk + 5€/koira koko leiriajalta. Yhden hengen huoneita voi kysyä ilmoittautumisajan sulkeuduttua; jos tilaa löytyy niin hinta on yhden hengen huoneessa majoittautuessa 40€/vrk + 5€/koira koko leiriajalta.

Huoneissa on tyynyt ja peitot, omat lakanat mukaan; pelkkä makuupussi ei riitä! Jokainen huolehtii huoneensa siivouksesta lähtiessään. Koirat saavat tulla sisätiloihin, mutta sänkyyn niitä ei saa päästää. Koiraa ei saa jättää vapaana yksin huoneeseen. Jokainen vastaa koiransa mahdollisesti tekemistä tuhoista, jotka laskutetaan jälkikäteen.

Asuntovaunualue sijaitsee nykyisin majatalon vieressä, vaunu- ja autopaikkamaksu on 20€/vrk, telttapaikka ilmainen. Koirat tulee olla kytkettyinä Västankvarnin alueella ja mailla. Jätökset kerätään tilan alueelta, koulutuskentiltä ja teiden varsilta. Pellot eivät ole ulkoilutusalueita, siellä kasvatetaan karjalle ruokaa!

RUOKAILU

Aamiainen 7€, lounas 12€, iltapala 12€. Aamiaiset, iltapalat ja viikonlopun lounaat tarjoillaan majatalomme olohuoneessa. Aamiaiset valmistetaan talkoovoimin, muut eväät tuodaan paikan päälle valmiina. Jälkisiivoukset ja tiskaukset hoidetaan talkoovoimin. Arkilounaat tarjoillaan Västankvarnin viehättävässä ruokasalissa.

Yhdeksi illaksi olemme varanneet idyllisen savusaunan paljuineen varsinaista grilli-iltaa varten.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset Tarjalle (tarja@airedalenterrieri.fi) tai puh. 046-9304280. Ilmoittautumisaika alkaa ma 3.4.2017 klo. 10 ja päättyy su 9.7.2017 klo.14.00 (poikkeuksena Leimanin koulutus, johon ilmoittautuminen siis päättyy jo 30.4.2017)

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä tulo- ja lähtöaikasi, koirien lukumäärä, mihin ruokailuihin osallistut, mahdollinen erikoisruokavalio sekä koulutukset joihin osallistut. Tässä vaiheessa voit myös jo ilmaista halukkuutesi osallistua talkoohommiin leirin aikana!

Lasku lähetetään kesäkuun aikana sähköpostiisi, eräpäivä on 16.7. Lasku maksetaan Suomen Airedalenterrieriyhdistys ry:n tilille: FI25 1350 5000 0730 18.

Seuraa kesäleiriohjelman päivitystä SATYn kotisivulta (www.airedalenterrieri.fi) !

 

TERVETULOA – ILOISIIN TAPAAMISIIN AIRISLEIRILLÄ!