Koiran leikityksen taito ja viettien hyväksikäyttö palkkauksessa-koulutustapahtuma Lohjalla 1.12.2019

Koiran leikityksen taito ja viettien hyväksikäyttö palkkauksessa-koulutustapahtuma Lohjalla 1.12.2019

Juha Korri, suosittu luennoitsija ja kokenut ja menestynyt koiranohjaaja eri pk-lajeissa, on lupautunut luennoimaan SATYn jäsenille koiran tunnetilasta ja viettien hyväksikäytöstä koulutuksessa vielä ennen kuluvan vuoden loppua. Juha myös neuvoo jokaista koirakkoa erikseen palkkaamisessa käytännössä.

Sunnuntaina 1.12. klo 10 – 14 Kirsu-halli  (Jönsbölentie 21 B Lohja, Virkkala). 

Oikean tunnetilan tekeminen treeneihin ja kisoihin vaatii kunnon perusteet. Luennolla keskitytään yhteen koiran palkkaamisen perusasioista eli koiran kanssa leikkimiseen. Koulutus sisältää noin kahden tunnin kattavan luennon aiheesta ’koiran leikityksen taito ja viettien hyväksikäyttö palkkauksessa’. Luennon aikana on mahdollisuus keskusteluun ja kysymyksien esittämiseen Juhalle. Teorian päätteeksi jokainen osallistuja voi leikkiä oman koiransa kanssa käytännön osuudessa kouluttajan valvoessa vieressä ja antaessa ohjeet ja neuvot leikkiin (noin 10 min/koirakko).

Ilmoittautua voit välittömästi osoitteessa saty.koulutus@gmail.com. Mukaan mahtuu 10 koirakkoa. Varmistat paikkasi maksamalla 25 €/ koirakko (20 €/ kuuntelija) SATYn tilille (FI25 1350 5000 0730 18) 17.11.2019 mennessä (viite: JuhaK). Koulutuksen hinta SATYn ulkopuolisille on 45 €.

        Koulutus sopii kaikenikäisille ja -tasoisille ja eri lajeja harrastaville koirakoille!  

                              Erityisesti pennut ja junnut nyt joukolla mukaan!