Koulutustoimikunta tiedottaa (24.4.2019)

Koulutustoimikunta tiedottaa (24.4.2019)

Tiedoksi teille, jotka ette olleet yhdistyksen kevätkokouksessa:
Kokouksessa hyväksyttiin testamenttirahastolle 2019 toimintasuunnitelma ja talousarvio, jotka tullaan esittämään Karvakuonossa entiseen tapaan. Ohessa yhteenvetona muutamia seikkoja:

Talousarvion loppusumma on tuo 5 000 €, joka on rahaston säännöissä määritetty vuotuiseksi panostukseksi sääntöjen mukaiseen toimintaan. Summa pitää sisällään varsinaisten koulutustapahtumien (4 200 €) lisäksi ns. erityisiä kuluja (800 €), joita ovat mm. airiskoirakoiden osallistuminen arvokisoihin ja SATYn edustustehtäviin kisakentillä.

Kevätkaudella 2019 arvioidaan käytettäneen n. 1 700 € – sisältäen myös alueellista toimintaa. Syksyksi on budjetoitu n. 2 400 €, johon sisältyy 800 euron panostus alueelliseen toimintaan. Toivottavasti tämä kannustaa alaosastoja aktiivisuuteen! Tukea voi hakea hallitukselle tehdyllä anomuksella.

Syksyn tapahtumista mainittakoon Pitkäjärven maastoviikonloppu 6.-8.9. Ilmoittautumisia otetaan vastaan välittömästi (ks. kotisivu)! Lisäksi suunnitelmissa on tottelevaisuuskoulutusta, luento- ja koulutuspäivä Jari Kantoluodon ohjaaman päivän tapaan, sekä maastokoulutuspäivä. Nyt kysyisimme, onko teillä toiveita tottelevaisuuskoulutuksen suhteen – minkä tyyppistä koulutusta toivottaisiin? Entäpä tuo onnistunut Jarin tilaisuus – olisiko kiinnostusta jatkaa harjoitusta Jarin kanssa, vai hankimmeko toisen kouluttajan? Ehdotettu on myös halliajan varausta vapaamuotoiseen koulutukseen myöhemmin syksyllä. Miltä kuulostaa – otamme mieluusti vastaan ehdotuksia ja ideoita: saty.koulutus@gmail.com

Puuhakasta kesän odotusta toivotellen,
Koulutustoimikunta

P.S. Airisten VEPE-päivä 4.8. Heinolassa. Laittakaa muistiin – lisätietoa tulossa lähiaikoina!