Riitta ja Pekka Korrin tottelevaisuuskoulutuspäivä 15.3.2020 (28.1.2020)

Riitta ja Pekka Korrin tottelevaisuuskoulutuspäivä 15.3.2020 (28.1.2020)

SATY tarjoaa jälleen huippukoulutusta!

Tunnetut PK- ja TOKO-kouluttajat Riitta Jantunen-Korri ja Pekka Korri (kennel Tending) tulevat koutsaamaan airiskoirakoita Hyvinkään koiraurheilijoiden hallille (Holintie 10, Hyvinkää)  Sunnuntaina 15.3. klo 10 – 14.

Koulutus kattaa niin perustottelevaisuusharjoittelun pennuista aikuisiin koiriin, kuin kuin PK-tottiksen ja tokopainotteisen koulutuksenkin pennuista kilpaileviin koiriin. Sekä Riitta että Pekka ottavat ryhmiinsä perustottelevaisuutta treenaavat pennut ja aikuiset siten, että Pekalla painotus on PK-tottis ja ja Riitalla perustottelevaisuuden lisäksi TOKO.
Koulutuspäivään voidaan ottaa 10 koirakkoa. Jokaiselle varataan 30 min treeniaika siten, että pennuille ja junnuille se voidaan jakaa kahteen 15 min rupeamaan. Halli on lämmin ja siellä on hyvin tilaa vuoron odotteluun ja treenien seuraamiseen.

Koulutuksen hinta SATYn jäsenille on 35 €/ koirakko (30 min). Koulutusta voi myös seurata osallistumatta koiran kanssa hintaan 20 €. (SATYn ulkopuolisille koirakoille, jos paikkoja jää, hinta on 50 €.)
Ilmoittautua voit välittömästi osoitteessa saty.koulutus@gmail.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (D.L. 28.2.). Mainitse ilmoittautumisesi yhteydessä haluamasi koulutuksen painotus ja mahd. kouluttaja. Kerro lisäksi toiveesi treeniajasta (30 min / 2×15 min). Varmistat paikkasi maksamalla ao. hinnan SATYn tilille (FI25 1350 5000 0730 18; viite: KORRIT). Lähetämme kaikille osallistujille tarkemmat ohjeet lähempänä ajankohtaa.

Riitta ja Pekka (kennel Tending) ovat kilpailleet tokossa ja pk-puolella pian kolmenkymmenen vuoden ajan. He ovat omistaneet ja ohjanneet useita SM-tason KVA/TVA-koiria. Pekka kouluttaa koiria myös työkseen Opaskoirakoululla. Pekkaa kiinnostaa erityisesti harrastuskoiran mielentilahaasteet ja kisaohjelman rakentaminen toimivaksi kokonaisuudeksi. Hyvä suhde koiraan ja oikean tunnetilan merkitys koulutuksessa auttavat koiraa kehittymään tasapainoiseksi ja yhteistyöhaluiseksi kilpailukoiraksi. Oikeat työkalut ja treenimetodit tokoon/pk-tottikseen taas nopeuttavat liikeoppimista ja antavat pohjaa koiran kaikille harrastusvuosille. Riitta antaa mielellään apua näihin ja myös liiketekniikan parantamiseen.

HUOMIO! KOULUTUKSEEN TULEVAT TAI TREENIPAIKKAA VAILLA OLEVAT!
SATY on varannut HyKUn hallivuoron klo 16 asti, joten mikäli haluat yksin tai yhdessä muiden koirakoiden kanssa käyttää hallin harjoituskenttää klo 14 – 16 välillä, ota yhteys saty.koulutus@gmail.com. Pyrimme löytämään tarpeisiisi sopivan vuoron ja treeniajan, josta perimme sitten pienen korvauksen SATYlle.