Riitta ja Pekka Korrin tottelevaisuuskoulutuspäivä 25.10.2020

Riitta ja Pekka Korrin tottelevaisuuskoulutuspäivä 25.10.2020

Koulutus tapahtuu Rallitassun Nukarin koulutushallissa, Nukarintie 24, 05400 Tuusula
Sunnuntaina 25.10. klo 10 – 14.
Tottelevaisuuskoulutus sopii pennuista aikuisiin – niin kotikoirille arkitottelevaisuuden hiomiseen kuin kilpaileville koirillekin toko- ja PK-painotteiseen treenaukseen. Pekalla painotus on PK-tottis ja ja Riitalla perustottelevaisuuden lisäksi TOKO.
Koulutuspäivään voidaan ottaa 14 koirakkoa. Jokaiselle varataan 30 min treeniaika siten, että pennuille ja junnuille se voidaan jakaa ohjaajan toivomuksen mukaan kahteen 15 min rupeamaan. Halli on tilava keinonurmipohjainen, lämmin halli.
Koulutuksen hinta SATYn jäsenille on 35 €/ koirakko (30 min). Koulutusta voi myös seurata osallistumatta koiran kanssa hintaan 20 €. (SATYn ulkopuolisille koirakoille, jos paikkoja jää, hinta on 50 €.)
Ilmoittautumiset osoitteessa saty.koulutus@gmail.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjes-tyksessä (D.L. 9.10.). Mainitse ilmoittautumisesi yhteydessä haluamasi koulutuksen painotus ja mahd. kouluttaja. Kerro lisäksi toiveesi treeniajasta (30 min / 2×15 min). Varmistat paikkasi maksamalla ao. hinnan SATYn tilille (FI25 1350 5000 0730 18; viite: KORRIT). Lähetämme kaikille osallistujille tarkemmat ohjeet lähempänä ajankohtaa.


Riitta ja Pekka (kennel Tending) ovat kilpailleet tokossa ja pk-puolella pian kolmenkymmenen vuoden ajan. He ovat omistaneet ja ohjanneet useita SM-tason KVA/TVA-koiria. Pekka kouluttaa koiria myös työkseen Opaskoirakoululla. Pekkaa kiinnostaa erityisesti harrastuskoiran mielentilahaasteet ja kisaohjelman rakentaminen toimivaksi kokonaisuudeksi. Hyvä suhde koiraan ja oikean tunnetilan merkitys koulutuksessa auttavat koiraa kehittymään tasapainoiseksi ja yhteistyöhaluiseksi kilpailukoiraksi. Oikeat työkalut ja treenimetodit tokoon/pk-tottikseen taas nopeuttavat liikeoppimista ja antavat pohjaa koiran kaikille harrastusvuosille. Riitta antaa mielellään apua näihin ja myös liiketekniikan parantamiseen.