Tervetuloa SATYn Erikoisnäyttelyyn lauantaina 26.5.2018

Tervetuloa SATYn Erikoisnäyttelyyn lauantaina 26.5.2018

Osoite: Kokonniementie 17, 06100 Porvoo

 

Arvostelu alkaa klo 10.00

 

Parkkipaikka on maksuton. Huomioi pysäköidessä, että alueella on muitakin tapahtumia.

Saavuthan ajoissa paikalle rokotusten tarkastukseen. Paikan päältä saat näyttelyluettelon ja numerolapun rokotustarkastuksen yhteydessä. Sisäänpääsy on maksuton, turistikoirat ovat tervetulleita rokotuksia näyttämällä.

Huolehdithan näyttelyssä yleisestä siisteydestä, kerätään koirien jätökset, roskat yms pois

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet Suomen lain vastaisesti typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.

Antidoping –valvonta: Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa https://www.kennelliitto.fi/koiraharrastukset/antidoping

Koiralla tulee olla voimassaoleva penikka- ja raivotautirokotus. Koiran on oltava rokotettu vähintään kaksi kertaa penikkatautia vastaan. Ensimmäinen pentuna annettu tehosterokote on voimassa yhden vuoden. Vuoden iässä ja vanhempana annetut tehosteet ovat voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti. Toisesta rokotuskerrasta (tehosteesta) tulee olla kulunut vähintään kolme viikkoa (21 vuorokautta).

Koiran ensimmäisestä raivotautirokotuksesta tulee olla kulunut vähintään kolme viikkoa (21 vuorokautta), jotta koira saa osallistua näyttelyyn. Raivotautirokotus on voimassa yhden vuoden, mikäli se on annettu alle vuoden ikäiselle koiralle. Vähintään vuoden ikäiselle koiralle annettu rokotus on voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti. Mikäli koiran raivotautirokotus on vanhentunut, on se uusittava viimeistään kolme viikkoa (21 vuorokautta) ennen näyttelyä. Tarkempaa tietoa rokotusmääräyksistä saa osoitteesta www.kennelliitto.fi > Kennelliitto > Lomakkeet ja säännöt > Näyttelyt.

 • Näyttelypäivänä tarjolla keittolounas paikan päällä 6,5€

 

 • Näyttelyssä on mahdollistaa antaa koirasta verinäyte Hannes Lohen tutkimukseen. Näytteenottotilaisuus on maksuton. Täytä etukäteen lomake osoitteesta: koirageenit.fi -> Osallistuminen. Tuo allekirjoitettu lomake paikan päälle. Lomake lähetetään näytteen mukana tutkimusryhmälle.

 

 • Muistathan huolehtia koirasi nesteytyksestä ja tarjota varjopaikkaa mahdollisesti lämpimänä kesäpäivänä

 

Arvioitu aikataulu:

 • 10 -> Pennut + Urokset Pentuja 1, uroksia 13, narttuja 21 kpl
 • Lounastauko
 • 12 -> Nartut
 • 00 -> BIS
  • BIS PENTU
  • BIS VET
  • BIS KASV
  • BIS JÄLK
 • – ROP / BIS

Tiedustelut etukäteen ja näyttelypäivänä: Daisy Yli-Alho +358 44 972 88 78

 

HUOM! Olethan muistanut ilmoittautua näyttelyillalliselle. Ilallisella pääsemme

keskustelemaan tuomarin kanssa päivän annista.

Kaikki ovat tervetulleita!

Ilmoittaudu mukaan, leikkiedith@hotmail.com

 

 

 

Suomen Airedalenterrieriyhdistys r.y.