Vesipelastus (VEPE) koulutusta 4.8.2019

Vesipelastus (VEPE) koulutusta 4.8.2019

Airisten VEPE-päivä Heinolassa, Kymijoen rannalla sunnuntaina 4.8.2019!

Jorma Amur on ystävällisesti luvannut järjestää SATYn jäsenille VEPEn esittely- ja treenipäivän elokuun alussa. Kouluttajana toimii Noora Haapanen, ammattimainen koirankouluttaja, joka on aiemmin treenannut samassa VEPE-ryhmässä Jorman kanssa. Toisena koutsina toimii Jorma, jonka tehtävä on olla ns. maalimiehenä/ liikkeitä vastaan ottavana henkilönä. Lisäksi Jorma demonstroi kaikki liikkeet ensin Trina-airiksensa kanssa.
Edellytyksenä koirakon osallistumiselle on se, että omistaja tietää koiransa osaavan uida – vähintään uimaliivit päällä.
Tarvittaessa ota siis koirallesi omat uimaliivit mukaan. Jos koirasi on karkailevaa sorttia, tuo myös liina ja mielellään valjaat. Kaikki tarvittavat VEPE-välineet odottavat koulutettavia paikan päällä. Seuraavia liikkeitä voi jokainen koirakko treenata Nooran ja Jorman ohjauksella ja avustuksella:
1.veneestä hyppy
2.veneen haku
3. hukkuvan pelastaminen, jossa Jorma itse toimii ”hukkuvana”.
(4.esineen vienti).

Minimi osallistujamärä VEPE-päivän toteutumiselle on 4 koirakkoa. Katselijoita kyllä mahtuu mukaan! Ilmoittautumisia otetaan välittömästi vastaan: saty.koulutus@gmail.com.

Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä koirasi taustasta aiheeseen liittyen.
VEPE-päivän hinta on 45 €/ koirakko; katselijat 20 €.

Sitovat ilmoittautumiset ja maksu SATYn tilille (FI25 1350 5000 0730 18, viite: vepe) 22.7. mennessä.

Tarkempia ohjeita ja aikatauluja tulossa kotisivulle!
Ilmoittautuneet saavat vielä ennen tapahtumaa lisätietoa päivän kulusta!