Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki halukkaat. Lähetä yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) sekä jäsenyydentyyppi (vuosi-, perhe-, ainais-, tai kannatusjäsen) osoitteeseen jasensihteeri@airedalenterrieri.fi.  Jäsenmaksu maksetaan yhdistyksen tilille: FI25 1350 5000 0730 18, viestikenttään oma nimi ja jäsenyydentyyppi.

Tai täytä alla oleva lomake

Osoitetietosi kokonaisuudessaan

Muutokset jäsentiedoissa, myös perhejäsenen (esim. osoitteenmuutos, sähköpostin vaihtuminen, jäsenyyden muutokset) tulee aina ilmoittaa jäsensihteerille.

*Pentujäsenyys tarkoittaa sitä, että kasvattaja liittää pennunostajan vuodeksi yhdistykseen. Kasvattaja ilmoittaa ja maksaa jäsenyyden. Lataa tästä pentujäsenkaavake.pdf

Jäseneksi liittymällä saat

Karvakuono-lehden 4 kertaa vuodessa:

• Ensimmäinen lehti julkaistu v. 1966
  • Paksu monipuolinen lehti
  • Palkittu rotujärjestöjen kilpailuissa
  • Paljon koira-aiheisia kirjoituksia
  • Saanut arvostusta ympäri maailmaa valokuvien ja tietosisällön vuoksi.

ns. Pentupaketin joka sisältää:

• Yleistietoa airedalenterrieristä
  • Pennun kotiintulo
  • Tietoa pennun ruokinnasta
  • Asiaa turkinhoidosta
  • Tietoa koulutuksesta
  • Omistajan vastuu

Yhdistys järjestää erilaista toimintaa suur-Helsingin alueella. Alaosastot järjestävät toimintaa eripuolilla Suomea.