Karvakuono-lehti

Karvakuono -lehtiSATY:n lehti, Karvakuono, ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Karvakuono odottaa lukijoiden juttuja ja valokuvia! Helpointa on, jos tekstit ja kuvat tulevat lehtitoimikunnalle sähköpostitse – kuvat erillisinä liitetiedostoina ja tekstit sähköpostitekstinä tai liitetiedostona. Jos et käytä tietokonetta, kirjepostiakin voi edelleen lähettää.

Jutut Karvakuonoon voi lähettää doc-, docx-, rtf-, pdf tai  txt-muodossa tai
suoraan sähköpostiviestiin kirjoitettuna. Toive on, ettei raakatekstissä käytetä muotoiluja (lihavoinnit, kursivoinnit, alleviivaus tms.).

Kun teette ilmoituksia, jotka lähetätte valmiina pdf-tiedostoina, muistattehan käyttää painoasetuksia HighRes tai Press. Pdf- tiedostojen tulisi olla valmiiksi oikoluettuja, sillä niiden korjaaminen on hankalaa, joskus jopa mahdotonta.

AINEISTOPÄIVÄT
Karvakuono 1  15.2
Karvakuono 2  15.5
Karvakuono 3  15.8
Karvakuono 4  15.11

ILMOITUSHINNAT
Kansisivu 160€
sivut 1/1 84€
sivut ½ 60€
sivut ¼ 42€
Jäsenten omista ilmoituksista jäsenalennus –50%. Valio- ja yli 10-vuotiaiden syntymäpäiväilmoitukset sekä Poissa ja Menestystä palstat ovat jäsenille maksuttomia.

Karvakuonolehden toimitus

Päätoimittaja Tiina Ilola