ABCD – ottelu Raisiossa 11.6.2016

ABCD – ottelu Raisiossa 11.6.2016

11.6.2016 ABCD ottelu Raisiossa, Turun Palveluskoiraharrastajien kentällä (Santaojantie 72, Raisio).

Tuomarina toimii Mari Salminen.

 

ABCD-ottelu on airedalenterriereiden, boksereiden, collieiden ja dobermannien välinen epävirallinen joukkuekilpailu, jossa kilpaillaan tottelevaisuudessa kahdessa luokassa (möllit ja kilpailevat).

Osallistujat kilpailevat sekä yksilö- että joukkuemestaruuksista. Kukin rotu nimeää kumpaankin luokkaan enintään kolmen (3) koirakon joukkueet.

Möllijoukkueen koirat suorittavat käyttäytymiskokeen (BH-koe, seuraamis kaavio vain yhteen kertaan ilman remmiä tai remmin kanssa) ottelevaisuuskaavion ja kilpailevien joukkueen koirat palveluskoirakokeiden 1.luokan (alokas) tottelevaisuuskaavion.

Mölleihin saa osallistua koirakko, joka ei ole aiemmin osallistunut varsinaisiin palveluskoirakokeisiin (bh-kokeen suorittanut koirakko voi halutessaan osallistua möllijoukkueen edustajaksi) ja kilpaileviin ei ole rajoitusta.

 

Heidi Kostamolle voi ilmoittautua töihin osoitteeseenheidi.kostamo(at)gmail.com ja Juhani Laulajainen ottaa kisaavien airisten ilmoittautumiset joukkueeseen vastaan osoitteeseenjuhani.laulajainen(at)turunakk.fi.